Junior paddles

Junior paddles

Junior sup peddels

Op zoek naar een Junior SUP peddel? Bij Telstar surf vind je verschillende SUP peddels geschikt voor kinderen. Door de kleinere afmetingen van de schaft en het blad zijn deze ideaal te gebruiken door de kids!

Waarom kiezen voor een junior SUP-peddel?

Doordat de Junior SUP peddels speciaal gemaakt zijn voor kinderen kunnen zij de juiste peddeltechniek toepassen en hun behendigheid verbeteren. Dat stimuleert jouw zoon of dochter natuurlijk om vaker te gaan suppen! De peddels zijn ontworpen met een wat kortere lengte en een kleiner bladgrootte. Ze zijn daarnaast ook een stuk lichter en daardoor voor een kind gemakkelijk onder controle te houden. Dankzij deze aanpassingen hoeft je kind zich niet overdreven in te spannen en kan hij of zij zonder moeite door het water peddelen. De meeste SUP peddels voor kinderen zijn verstelbaar, wat fijn is omdat je kind nog in de groeifase zit. De verstelbare SUP peddels zijn gemakkelijk aan te passen naar de gewenste lengte, en gaan daardoor een stuk langer mee als je deze voor je kind wilt aanschaffen.

Mocht je kind al dusdanig gegroeit zijn en je twijfelt of de Junioren peddel wel lang genoeg mee zal gaan, kan je ook overwegen om een "standaard" SUP peddel aan te schaffen.

Advies voor het kopen van een aluminium SUP peddel

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je begeleiding tijdens het aankoopproces? Bij Telstar Surf staat het team klaar om je te helpen! Met onze uitgebreide kennis en praktijkervaring begeleiden we je stap voor stap naar de juiste aankoop, zowel online als in onze winkel.

 

5 Items

Set Descending Direction
 1. 110459_1.jpg
  STX Alloy Kids St.
  €25.99
 2. 108671_1.jpg
  Starboard Enduro Tufskin KIDS
  Special Price €119.95 Regular Price €149.00
 3. 5110110232_1.jpg
  Fanatic Ripper Carbon 25 Adj.
  €69.00
 4. 113338_1.jpg
  Fanatic Carbon 35 Young Blood Edition
  €109.00
 5. 112588_1.jpg
  Naish Perf. Jr. Vario RDS
  €199.00
per page